Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید باجیلان روز چهارشنبه در سفر به شهرکرد در جمع خبرنگاران استان افزود: اجرای این طرح در راستای تسهیل و سرعت‌بخشی در ارائه خدمات به جامعه هدف و نیازمندان، حفظ کرامت جامعه هدف، خدمات‌رسانی و خدمت‌دهی سریعتر انجام می‌شود و در این طرح نیازی برای مراجعه جامعه هدف به شعب امداد وجود ندارد و افراد با خوداظهاری و به صورت اتوماتیک در سیستم امداد هوشمند، از خدمات این نهاد بهره‌مند می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در کمیته امداد امام خمینی(ره) بیش از ۱۲۰ فعالیت و خدمت به جامعه هدف ارائه می‌شود، گفت: در این سیستم ارائه ۳۵ خدمت به جامعه هدف پیش‌بینی شده است.

به گفته وی، پیش‌بینی شده که اجرای طرح امداد هوشمند تا پایان بهمن‌ماه سالجاری در سراسر کشور اجرا شود.

باجیلان اظهار داشت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور و شیوع ویروس کرونا تعداد مراجعات مردم به این نهاد حمایتی افزایش پیدا کرده و پیش‌بینی می‌شود با توجه به مشکلات، تمام مراجعه کنندگان که نیازمندی آنها توسط مددکاران محرز شود، از خدمات مستمر این نهاد و یا خدمات موردی و تک خدمتی این نهاد بهره‌مند شوند.

وی افزود:هم‌اکنون سقف پشت نوبتی برای زیرپوشش قرار گرفتن این نهاد نزدیک به صفر است و تمام نیازمندانی که کمیته امداد مراجعه کردند و ویژگی و شاخص برای زیرپوشش قرار گرفتن را داشتند زیرپوشش این نهاد قرار گرفتند و پیش‌بینی می‌شود در چهارمحال و بختیاری نیز پشت نوبتی زیرپوشش تا پایان سال به صفر برسد.

معاون اداری و مالی کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: در این طرح، توانمندسازی جامعه هدف که در قالب سه رکن اشتغال، مسکن و فرهنگی است به صورت هوشمند اجرا می‌شود و نیاز به مراجعه نیازمندان و جامعه هدف به مراکز کمیته امداد وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه که چابک‌سازی و برون‌سپاری خدمات امداد از مهمترین برنامه‌ها و سیاست‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) است، گفت: اجرای این طرح یک گام در راستای چابک‌سازی سیستم امداد است.

باجیلان از بازنشسته شدن سه هزار و ۵۰۰ نفر از کارکنان این نهاد از سال ۹۵ تا کنون خبر داد و گفت:پس از بازنشسته شدن این جمعیت نیروی جدید جایگزین نشده و با اجرای این طرح برای رفع مشکلات کمبود نیرو در امداد طراحی شده است.

وی به ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه و اشتغالزایی و همچنین تسهیلات قرض‌الحسنه امداد ولایت به جامعه هدف اشاره کرد و افزود: در چهارمحال وبختیاری علاوه بر بودجه‌ای که برای تسهیلات به امداد استان اختصاص داده شد، امکان افزایش این اعتبارات تا سقف ۲۵ درصد نیز برای امکان پذیر است.

به گزارش ایرنا، هم اکنون ۴۳هزار و ۷۰۰خانوار  با جمعیتی حدود به ۱۰۱هزار نفر زیر پوشش کمیته امداد امام(ره) قرار دارند.

برچسب‌ها شهرکرد چهارمحال وبختیاری کمیته امداد امام خمینی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرکرد چهارمحال وبختیاری کمیته امداد امام خمینی شهرکرد چهارمحال وبختیاری کمیته امداد امام خمینی کمیته امداد امام خمینی جامعه هدف پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۴۴۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند

حجت‌الاسلام علی جعفری؛ معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور اظهار کرد: بیش از ۷ سال از دوره چهارم فعالیت سازمان روانشناسی به همت وزرا و نمایندگان بهداشت و علوم  می گذرد که ما  سعی کرده ایم تا بتوانیم کم و کاستی ها را جبران کنیم. به همین دلیل کلینیکی را برای به وجود آوردن نور امید و نشان دادن  مسیر درست زندگی افتتاح کردیم تا بتوانیم در راه فرهنگی قدم بر داریم. در کوتاه‌ترین زمان به کمک مسئولان ذی‌ربط می‌توانیم این کلینیک مشاوره‌ای را برای مددجویان کمیته‌امداد در ۳۱ استان ایجادکنیم.

وی افزود:در کلینیک تمام موارد زیر نظر خواهند بود، زیرا از فضای کاربری می‌خواهیم بیرون بیاییم و بتوانیم رصد دقیق داشته باشیم و متناسب با نیازهای خانوده مدد جویان زیرساخت‌های مشاوره‌ای در مناطق دورافتاده و محروم ایجاد کنیم. ما یک نهاد حمایتی هستیم که بتوانیم به تقویت و بالا بردن اعتماد به نفس مددجویان در زندگی و ایجاد اشتغال کمک کنیم. البته ناگفته نماند این خلاء وجود داشته که مجموعه مشاوره‌ای ما نیازمند  زیرساخت روانشناختی با سطح بالاتر  و تخصصی داشت. اما حالا  مراکزی با سطح بالاتر و تخصصی در سراسر کشور یعنی تمام  استان‌ها  ایجاد کرده‌ایم و بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و دکترای روانشناسی یا مشاوره در ادارات مشغول ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به مددجویان کمیته امداد هستند.

جعفری تصریح کرد: براساس تحقیقات انجام شده؛ حدود ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی و نیازمند دریافت خدمات روانشناسی هستند، اما به این معنا نیست که آن‌ها اختلالات روانی دارند، چون مسائل روانشناختی همه حوزه‌های روان را پوشش می‌دهند.

او گفت: جامعه هدفی که ما داریم در کمیته امداد افرادی هستند که بی چون و چرا در راستای کمک به مردم می کوشند در گذشته خدمات کمیته امداد بیشتر در حوزه معیشتی بود ولی یکی از خدمات ارزشمند که در سال های اخیر شاهد تحول جدی در این حوزه هستیم، همین خدمات فرهنگی است. ما به کمک روان درمانی حتی توانستیم بسیاری از زندانیانی که حقیقت را بازگو نمی کردند تا کمکشان کنیم مسیر را هموار کردیم. می توان گفت حضور مشاوران متخصص در سراسر کشور می‌تواند کلید طلایی برای حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی مردم باشد.  

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • امدادرسانی به خانواده گرفتار در گل و سیلاب در گردنه گوشنگلی‌
  • امدادرسانی به خانواده گرفتار در گل و سیلاب در گردنه گوشنگلی