Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: سامانه امداد هوشمند یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مجموعه کمیته امداد در چند سال اخیر بوده است که در این سامانه شرایطی فراهم شده تا با استفاده از بستر الکترونیک و فناوری خدمت به مددجویان و اقشار نیازمند ارائه شود.

جعفر صباغیان در مراسم اهدای ۲۸۷ دستگاه آبگرمکن گازی و ۲۶۳ مورد جهیزیه به مددجویان کمیته امداد همدان، حفظ حرمت و کرامت مددجویان و نیازمندان را از مزایای این سامانه دانست و بیان کرد: اکنون بهره‌مندی افراد از خدمات کمیته امداد به صورت حضوری است که با راه‌اندازی این سامانه، افراد می‌توانند از محل سکونت خود و به صورت غیرحضوری نیازهای خودشان را ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صباغیان یکی دیگر از کاربردهای این سامانه را ایجاد شفافیت دانست و ادامه داد: در این سامانه نیکوکاران می‌توانند محل هزینه کرد و افراد بهره‌مند از کمک‌ها را رصد کنند.

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد اثربخشی منابع درآمدی را از دیگر مزیت‌های سامانه امداد کارآمد و هوشمند دانست و اظهار کرد: هر اندازه نیازسنجی واقعی و دقیق صورت گیرد، اثربخشی منابع درآمدی کمیته امداد بیشتر ارتقا پیدا می‌کند.

صباغیان با بیان اینکه اثربخشی منابع باعث می‌شود که عدالت توزیع در مجموعه کمیته امداد برقرار شود، اظهار کرد: این امر سبب می‌شود که یک خانوار و خانواده تنها از یک مرکز و خیریه کمک بگیرد و این نباشد که یک خانوار از مراکز خیریه متعدد کمک بگیرد و خانوار نیازمند دیگر از هیچ سازمان و مراکز خیریه کمکی دریافت نکند.

وی افزود: هدف اصلی از تشکیل کمیته امداد توانمندسازی افراد بوده است و هوشمند سازی سامانه‌ها تأثیر بسیار زیادی بر توانمندسازی افراد دارد، بایستی در حوزه‌های مختلفی نگاه ما این باشد که اگر شغلی داریم برای اقشار نیازمند ایجاد می‌کنیم و به این نکته توجه کنیم که حتماً در اسرع زمان افراد بتوانند در درآمد ثابت و پایداری دست یابند و از کمیته امداد خارج شوند.

این مسئول با بیان اینکه توجه به حوزه‌های مختلف اقشار آسیب‌پذیر تحت نظر کمیته امداد در بودجه ۱۴۰۰ مد نظر گرفته شده بود، یادآور شد: این تسهیلات و بودجه در بودجه ۱۴۰۱ در نظر گرفته نشده است، اما از آنجایی که دولت در نظر دارد که فقرزدایی در کشور انجام دهد لازم است که تلاش کنیم که بودجه و تسهیلات را جذب کنیم.

صباغیان بیان کرد: به‌رغم اینکه مشکلات معیشتی مددجویان و نیازهای اقتصادی آن‌ها زیاد است، اما خوشبختانه افزایش پرونده چشمگیری نسبت به سال گذشته نداشتیم.

معاون حقوقی و امور مجلس کمیته امداد بیان کرد: خانواده مددجویان، قدرشناس کمک‌هایی که از سوی نظام به آن‌ها می‌شود هستند و سعی می‌کنند با حداقل‌هایی که دارند زندگی خود را دنبال کنند مگر جایی که واقعاً به مشکل بخورند و حقوقشان تضییع شود که در این صورت منجر به صدور پرونده و پیگیری قضائی توسط آن‌ها می‌شود و در مجموع با افزایش پرونده‌های قضائی مواجه نبودیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه مجموعه کمیته امداد ۱۷ برنامه را دنبال و پیگیری می‌کند، اظهار کرد: ۱۲۰ نوع خدمت در مجموعه کمیته امداد شامل حوزه‌های مسکن، اشتغال، معشیت و ... بررسی و پیگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه پلت‌فروم حوزه مسکن در سامانه هوشمند امداد در حال بارگذاری است، مطرح کرد: افرادی که تحت نظر کمیته امداد باشند و به مسکن نیاز داشته باشند می‌توانند به این سامانه مراجعه و ثبت نام کنند و بر اساس شرایطی که برای مسکن مدد جویان در نظر گرفته شده است از امکانات و تسهیلات آن استفاده کنند.

رسول شیخی‌زاده، مدیر کمیته امداد همدان اظهار کرد: یکی از برنامه‌های اساسی کمیته امداد کمک به ازدواج آسان مخصوصا تامین و تهیه جهیزیه برای نوعروسان تحت پوشش و همچنین تامین لوازم ضروری زندگی برای خانواده‌های تحت حمایت است.

وی ادامه داد:  در این دو بخش از ابتدای سال تاکنون  بالغ بر هشتصد مورد جهیزیه به اعتباری بالغ بر ۱۲ و نیم میلیارد تومان چه به صورت کالا و نقدی به غیر از برنامه‌ای که امروز در حال اجرا است پرداخت شده است.

شیخی‌زاده افزود: در بحث لوازم ضروری زندگی در فصول سرد و گرم سال از ابتدای سال جاری، ۷۲۰ مورد تحویل وسایل ضروری زندگی با اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد تومان به خانواده‌های تحت پوشش صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: امروز نیز  ۲۶۳ مورد جهیزیه که شامل کالاهای اساسی و ضروری زندگی از قبیل یخچال، تلویزیون، اجاق گاز، جاروبرقی، فرش و ماشین لباسشویی  تقدیم خانواده ها می‌شود.

شیخی‌زاده افزود: این کالاها به همراه تقریبا ۲۸۷ مورد آبگرمکن گازی به ارزش ریالی بالغ بر ۵ ونیم میلیارد تومان است که امروز با حضور معاونت حقوقی و امور مجلس، صباغیان تحویل خانواده‌های نیازمند تحت پوشش خواهد شد.

وی در خصوص سامانه هوشمند امداد گفت:  این سامانه از ششم آذر ماه شروع به کار کرده و در حال راه اندازی است، در حال پایش خانواده‌ها و بروزرسانی سیستم هستیم و بخش‌هایی از سامانه هنوز راه اندازی نشده که در حال راه اندازی است‌ و تا چهارده اسفند سال جاری تکمیل خواهد شد.

مدیر کمیته امداد همدان بیان کرد: سامانه هوشمند امداد، دارای محاسن بسیار زیادی است که شان و کرامت انسانی در این بحث بسیار قوی دیده شده و از مراجعات اضافی مددجویان به کمیته امداد کاسته خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کمیته امداد امام خمینی استانی اجتماعی مجموعه کمیته امداد حقوقی و امور مجلس ضروری زندگی راه اندازی خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۱۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، رضا سلم‌آبادی در سفر به شهرستان کلات با امام‌ جمعه کلات و زاوین، فرماندار و رئیس کمیته امداد شهرستان کلات دیدار و گفتگو کرد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی در این دیدارها، ضمن تشکر از بانک‌ها، مراکز نیکوکاری، دهیاران، فرماندار، امام جمعه کلات و زاوین جهت دلسوزی و دغدغه نسبت به مسئله اشتغال در شهرستان، گفت: در حوزه خدمت‌رسانی به نیازمندان حاصل تلاش مجلس، دولت و مردم در سال گذشته بیش از هفت هزار ۷۰۰ میلیارد تومان در استان به نیازمندان مساعدت شد که بیش از یک هزار و ۴۰۹ میلیارد تومان کمک مردم بوده است.

وی افزود: جهت کمک به نیازمندان مردم را محدود به منطقه جغرافیای خاص نکردیم.

سلم‌آبادی با بیان اینکه ظرفیت صندوق صدقات محدود است، افزود: کد کیوآر برای صدقه، وام، درمان و بلاعوض تعریف شده که می‌توان مبلغی را برای فردی در دیگر شهرها ارسال کرد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی با تأکید بر فرهنگ‌سازی روش‌های نوین از جمله کدهای کیوآر، تصریح کرد: روش‌های نوین جمع‌آوری کم هزینه و پرکاربرد است و در کمترین زمان ممکن به دست جامعه هدف می‌رسد.

وی در خصوص مراکز نیکوکاری گفت: ۸۰۰ مرکز در استان با یک هزار و ۶۰۰ مددکار فعال هستند، نیت تشکیل این مراکز در جهت زنده نگه داشتن فرهنگ خیر و احسان است.

سلم‌آبادی تصریح کرد: در بحث اطعام، کاملا مردمی اجرا شد و باعث افتخار است که چهار هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بسته معیشتی، غذای گرم و افطاری ساده با همکاری مراکز و مردم تهیه و توزیع شد.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی با بیان اینکه با مراکز نیکوکاری جهت تهیه لوازم ضروری و جهیزیه هم‌افزایی داریم، گفت: سال گذشته ۹۰ میلیارد تومان مردم نیکوکار در صندوق امداد ولایت سپرده‌گذاری گذاشتند تا نیاز نیازمندان را مرتفع کند.

وی با بیان اینکه ۱۴۰ میلیارد تومان منابع اشتغال به نیشابور و  ۲۶۰ میلیارد تومان به کلات اختصاص دادیم، عنوان کرد: کمیته امداد به تنهایی نمی‌توانست مدل طرح اشتغال در کلات را پیاده‌سازی کند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی در حضور فرماندار نیز بیان کرد: سال گذشته برنامه اشتغال خوبی برای استان و کشور بسته شد و آمار نشان می‌دهد بیشترین ریال پرداختی در کشور مربوط به کمیته امداد خراسان رضوی است.

سلم‌آبادی با بیان اینکه کمیته امداد خراسان رضوی در تهیه بسته معیشتی، غذای گرم و افطاری ساده و در طرح اکرام رتبه اول کشور را دارد، افزود: در حوزه معیشت در دو سال قبل  هفت هزار سهمیه مازاد دریافت کردیم و نیازمندی در صف انتظار نداریم.

وی با بیان اینکه در مباحث قرآن و نخبگان اول کشور هستیم، تصریح کرد: سال گذشته بیش از چهار هزار و ۵۰۰ سری جهیزیه توزیع شد و بیش از ۱۶۰ هزار میلیارد تومان کمک بلاعوض جهیزیه بوده است، همچنین در طرح اکرام از دو سال قبل هر ماه رتبه اول کشور در میزان درآمد نقدی داشتیم و در حوزه آموزش رتبه اول کشور را دارا هستیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی در حضور امام جمعه کلات نیز گفت: سال گذشته ۱۰۶ درصد بودجه تخصیص داده شده را  جذب کردیم و هیچ دستگاهی در کشور اینگونه نبوده است.

سلم‌آبادی با بیان اینکه خانواده نیازمند در صف انتظار نداریم، گفت: با همه محدودیت‌ها در افزایش مددجو سهمیه مازاد دریافت کردیم.

وی بیان کرد: در ودیعه مسکن به کمیته امداد خراسان رضوی بیش از ۲۲۰ میلیارد تومان ودیعه مسکن اختصاص داده شد که بعد از دو ماه ۲۰۰ میلیارد تومان پرداخت کردیم.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی با اشاره به برگزاری کلاس‌های آموزش ازدواج و جشن تکلیف با مشارکت آستان قدس رضوی، عنوان کرد: سعی کردیم بستر خدمات را به سمتی ببریم که از دستگاه‌ها خدمت دریافت کنیم و هم خدمات را کیفی‌تر همراه با اثر فرهنگی اجتماعی بدهیم.

سلم‌آبادی بیان کرد: در حوزه اشتغال سال گذشته دو هزار و ۱۶۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پرداخت کردیم که از نظر تعدادی و مبلغی اشتغال کشور استان ما اول است، همچنین در راهبری شغلی حرف اول را می‌زنیم.

بهره‌مندی از مراکز نیکوکاری در راستای خدمت‌رسانی به محرومین بسیار خوب است

در ادامه امام جمعه زاوین با ابرار خرسندی از اقدامات کمیته امداد، در جهت خدمت به نیازمندان و یاری رساندن آنها، گفت: وقتی فردی به نیازمندی کمک می‌کند در واقع خداوند با دست خود این کمک را انجام می‌دهد.

حجت‌الاسلام حسین اسلامی‌راد به تأسیس کمیته امداد توسط امان راحل بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: این اقدام امام نشان از تأکید ایشان بر رفع محرومیت دارد.

وی با بیان رضایتمندی محرومین از کمیته امداد در مراجعات به دفتر امام جمعه، گفت: بهره‌مندی از مراکز نیکوکاری در راستای خدمت‌رسانی به محرومین بسیار خوب است.

امام‌ جمعه زاوین با بیان اینکه دستگیری از محروم وظیفه است، افزود: در این شهر شغل بیشتر مردم دامپروری است و اکنون به دلیل خشکسالی و فروش دام، دجار فقر شده‌اند.

اجرای ۲۸۲ طرح اشتغال در کلات 

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کلات نیز بیان کرد: در شهر زاوین ۲۶۰ خانواده با جمعیت ۴۶۲ نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند.

جبرائیل لشکری افزود: با پیگیری در بحث اشتغال، سال گذشته مبلغ قابل توجهی به شهرستان اختصاص پیدا کرد که حدود  ۸۰ درصد جذب شد.

وی تصریح کرد: ۲۸۲ طرح اشتغال با مبلغ ۴۳ میلیارد تومان‌ ایجاد شد، ۹۰ نفر به بانک معرفی شدند که ۵۳ نفر تسهیلات اشتغال با مبلغ هفت میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان دریافت کردند و طرح‌ها اجرا شد.

وی تصریح کرد: طرح اشتغال در شهرستان در قالب زنجیره تولید اجرا شد و از تولید گرفته تا بازاریابی، فروش و پشتیبانی ها، بخشی اجرایی شد. و به زودی یک گروه جهادی متشکل از دامپزشکان برای آموزش دامداران و درمان دام حضور پیدا می کنند و این ادامه دار است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کلات افزود: برای ایجاد طرح‌های اشتغال ابتدا جلساتی با دهیاری‌ها برگزار شد و کارگروهی جهت انتخاب راهبران شغلی تشکیل شد، با توجه به اعتبار ما، ثبت نام برای دریافت تسهیلات اشتغال در روستاها و صحت‌سنجی و بازدید میدانی و استعلام از سیستم سها انجام شد و افرادی انتخاب و به بانک معرفی شدند.

لشکری گفت: با توجه به خشکسالی تهیه دام از داخل شهرستان مشکل بود بنابراین بازدیدهایی جهت تأمین دام از خارج از شهر انجام شد.

دیگر خبرها

  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود
  • ۱۳ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی تحت پوشش کمیته امداد هستند
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • کمک ۶۵۰ میلیون ریالی بانوی جویباری به مردم غزه
  • دریافتی ایتام زنجانی به ۲ میلیون تومان رسید
  • اهداء بیش از ۴ هزار سری جهیزیه به نوعروسان هرمزگانی
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • ساماندهی هرچه سریع ساحل گیسوم