Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) عنوان کرد: با سامانه امداد هوشمند و کارآمد کمیته امداد، نیازمندان واقعی شناسایی و تحت پوشش خدمات کمیته امداد قرار می‌گیرند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جهانبخش مرادی، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) در مورد توانمند سازی مددجویان کمیته امام خمینی (ره) گفت: افراد نیازمند به حمایت‌های کمیته امداد امام خمینی (ره) علاوه بر مراجعه حضوری، با راه اندازی سامانه امداد هوشمند و کارآمد کمیته امداد (سها) در سال جاری می‌توانند درخواست خود را برای بهره مندی از خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) به صورت آنلاین با مراجعه به سامانه سها به آدرس soha.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

emdad. ir ثبت کنند.

وی افزود: فرآیند بررسی و صحت سنجی درخواست‌ها بر اساس شماره همراه، کدپستی و شماره حساب‌های افراد انجام و اگر متقاضی جز سه دهک اول جامعه باشد مشمول کمک‌های کمیته امداد هستند و تحت پوشش خدمات کمیته امداد قرار می‌گیرد.

مرادی تصریح کرد: اگر افراد جز دهک‌های چهارم و پنجم باشد یک نوع خدمت و یا تسهیلات اشتغال کمیته امداد به آن‌ها تعلق می‌گیرد و اگر از دهک ششم به بالای جامعه باشند حمایتی دریافت نخواهند کرد و به این طریق نیازمندان واقعی از طریق این سامانه شناسایی می‌شوند.


 ایجاد اشتغال مطلوب و پایدار سازی مشاغل رویکرد کمیته امداد


معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه از رویکرد‌های مهم بودجه ریزی سال ۱۴۰۰ توانمند سازی فکری، فرهنگی، حقوقی و اقتصادی مددجویان با تاکید بر ایجاد اشتغال مطلوب و پایدار سازی مشاغل، افزایش درآمد بود بیان داشت: با توجه به راه اندازی سامانه هوشمند کمیته امداد استعداد سنجی و ظرفیت سازی در افراد مستعد اشتغال و خودکفایی احصا می‌شود و توانمندسازی آن‌ها انجام می‌گیرد.

مرادی ادامه داد: فراهم آوردن امکان استفاده افراد توانمند و نیازمند از مشاوره‌های شغلی، کاریابی در موسسات و بنگاه‌های تولیدی و خدماتی برای این افراد، ارائه آموزش‌های کاربردی و مهارتی و مهارت آموزی‌های تکمیلی از طریق مراکز فنی و حرفه‌ای از دیگر خدمات کمیته امداد برای توانمند سازی و اشتغال خانواده‌های تحت پوشش است.

وی خاطر نشان کرد: توانمند سازی خانواده‌ها در کمیته امداد فقط در مباحث اقتصادی نیست و توانمند سازی انواع مختلفی از جمله فرهنگی، اجتماعی و حقوقی و.. دارد و یک پروسه زمان بر است.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: علاوه بر ایجاد اشتغال، کارآفرینی توسعه مشاغل خانگی و خرد و زود بازده از سیاست‌های امداد است و کمیته امداد با ایجاد فرصت آموزش و ارائه تسهیلات این امکان را برای تمام خانواده‌ها که توان کار دارند بوجود آورده است.

وی یاد آور شد: جامعه هدف کمیته امداد، سالمندانی که قادر به کار نیستند، خانواده‌هایی که به علت فوت سرپرست تحت پوشش قرار گرفته‌اند، خانواده‌هایی که مطلقه شده‌اند، افرادی که به دلیل سرباز بودن سرپرست، تحت حمایت قرار می‌گیرند، خانواده‌های زندانیان، افرادی که به صورت مقطعی قادر به کار نیستند، خانواده‌هایی که سرپرست مفقود دارند، خانواده‌هایی که متارکه کرده‌اند و خانواده‌هایی که سرپرست فاقد صلاحیت است می‌باشند و این خانوار‌ها می‌توانند از خدمات و از تسهیلات کمیته امداد استفاده کنند.


 پرداخت مستمری ۳۵۰ هزار تا یک میلیون تومانی


مرادی افزود: میزان مستمری کمیته امداد برای یک خانواده یک نفره ۳۵۰ هزار و یک خانواده ۲ نفره را ۵۰۰ هزار تومان، برای خانواده ۳ نفره ۷۰۰ هزار تومان، خانوار ۴ نفره ۹۰۰ هزار تومان و خانواده‌های ۵ نفر به بالا یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان است.

کمک به تامین تجهیزات بیماران خاص و صعب العلاج، کمک به سوء تغذیه مادران باردار و شیرده کمک به سوء تغذیه کودکان زیر ۵ سال، ارتقاء شاخص‌های بهداشتی نیازمندان، پرداخت فرانشیز درمان، تامین لوازم ضروری مددجویان، کمک به ازدواج نیازمندان، پرداخت ۱۰ میلیون تومان کمک هزینه ازدواج به فرزندان ذکور، پرداخت ۲۵ میلیون تومان کمک خرید جهیزیه به دختران در شرف ازدواج و ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار، کمک به اسکان مددجویان و پرداخت انواع وام‌ها از قبیل وام ودیه مسکن تا سقف ۵۰ میلیون تومان، وام‌های کارگشایی وصندوق امداد و ولایت... را از جمله خدمات کمیته امداد به خانواده‌های تحت پوشش برشمرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شناسایی نیازمندان سامانه امداد هوشمند کمیته امداد معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی خدمات کمیته امداد خانواده هایی توانمند سازی خانواده ها تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۶۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟

جزئیات مهم‌ترین طرح درمانی برای کودکان زیر ۷ سال که از ابتدای اردیبهشت امسال شکل اجرایی به خود گرفته است.

به گزارش همشهری‌آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بار‌ها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده، اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظر‌های متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.»، اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.».

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آن‌ها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود، اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه دارو‌های سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰ (وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶ (بیمه سلامت) گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • توزیع ۱۲۷ میلیارد تومان جهیزیه بین مددجویان لرستان
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است
  • حجاج استان سمنان برای نیازمندان خانه می‌سازند
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • اردوی جهادی دندان پزشکان کشور در شیراز
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی